За нас

Адвокатско дружество Антоанета Димоларова, Розалина Градинарова и съдружници е съвременно и новаторско обединение за упражняване на адвокатска практика, създадено през 2005 година съгласно българския Закон за адвокатурата. Инициатори и учредители на дружеството са дългогодишните партньори в юридическата фирма ДИА Консулт, основана през 1996 година. Успешното съчетание между богатия опит, натрупан през едни от най-динамичните години на България и предприемчивия и енергичен стил, изведе кантората сред лидерите на пазара, предоставящи комплексно правно обслужване.

Нашето кредо е постигането на успех чрез сътрудничество и спазване на закона. Споделяме и подкрепяме развитието на правото и юридическата професия и сме активни участници при обсъждането на законопроекти и провеждането на дискусии по важни обществени въпроси.

Работим, водени от целта да градим трайни отношения с нашите клиенти на основата на доверие, коректност и лична отговорност. Ние сме екип от професионалисти на високо ниво, с които всеки клиент може да осъществи личен контакт. Предоставяме целия си опит и знания при решаването на всеки правен проблем, тъй като считаме, че за клиента ни всеки проблем е важен, а за нас всеки клиент е значим.

Високите професионални стандарти, на които се стремим да отговаряме, помагат да поддържаме и разширяваме контактите и съвместната ни работа с правни кантори извън България.

Start typing and press Enter to search