Представяне

Адвокатско дружество Антоанета Димоларова, Розалина Градинарова и съдружници е съвременно и новаторско обединение за упражняване на адвокатска практика, създадено през 2005 година съгласно българския Закон за адвокатурата. Инициатори и учредители на дружеството са дългогодишните партньори в юридическата фирма ДИА Консулт, основана през 1996 година. Успешното съчетание между богатия опит, натрупан през едни от най-динамичните години на България и предприемчивия и енергичен стил, изведе кантората сред лидерите на пазара, предоставящи комплексно правно обслужване.

Нашето кредо е постигането на успех чрез сътрудничество и спазване на закона. Споделяме и подкрепяме развитието на правото и юридическата професия и сме активни участници при обсъждането на законопроекти и провеждането на дискусии по важни обществени въпроси.

Работим, водени от целта да градим трайни отношения с нашите клиенти на основата на доверие, коректност и лична отговорност. Ние сме екип от професионалисти на високо ниво, с които всеки клиент може да осъществи личен контакт. Предоставяме целия си опит и знания при решаването на всеки правен проблем, тъй като считаме, че за клиента ни всеки проблем е важен, а за нас всеки клиент е значим.

Високите професионални стандарти, на които се стремим да отговаряме, помагат да поддържаме и разширяваме контактите и съвместната ни работа с правни кантори извън България.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt